Agenda

1e zondag
NOV
Proef Otterlo
Elke 1e zondag van de maand, een culinaire wandeling van 3 km in en om Otterlo
MEER INFO
10
NOV
Expositie Wereldvrouwen
Levensecht, kleurrijk en werelds, zo laat de collectie schilderijen van kunstenares Marianne van Gaale zich het best omschrijven. De expositie omvat 24 grote portretten van vrouwen uit Azië, Zuid-Amerika en Afrika.
MEER INFO
8
DEC
IJspret in Ede-Centrum
8 december t/m 19 januari 2019 Schaatsliefhebbers kunnen ook deze winter terecht op een overdekte ijsbaan in het centrum van Ede. De schaatsbaan ligt voor het Raadhuisplein.
MEER INFO
7
DEC
Schaatsen in Nationaal Park Hoge Veluwe
7 december t/m 6 januari, Schaatsen ín het Nationale Park de Hoge Veluwe? Dat kan naast Parkrestaurant De Hoge Veluwe. Het gebruik van de schaatsbaan en schaatsen is gratis.
MEER INFO
20
DEC
The concert to end all wars
Een muzikale, theatrale reis door de Eerste Wereldoorlog. Konrad Kosselleck, zijn Big Band van 17 topmusici en Ellen ten Damme en Vincent Bijlo spelen en zingen over de strijd en het verlangen naar vrede. Het concert wordt voorafgegaan door een winter BBQ.
MEER INFO
24
DEC
Krullers Borrel & Bites Christmas Eve
Kerstavond bij Kruller. De gezellige borrel start vanaf 17.00 uur. Tot 21.00 uur worden er onbeperkt heerlijke hapjes geserveerd, zijn er veel open wijnen, muziek en vermaak voor de kinderen.
MEER INFO
31
DEC
Eindejaars borrel
Dit jaar sluit het Oude Politiebureau af met hun traditionele Eindejaarsborrel met de geweldige band: Blazing Harrows! 31 december | 15.00 - 19.00 uur | ontvangst met bubbels
MEER INFO
31
DEC
Vuurwerkshow Ede
Een professionele vuurwerkshow op het Enka terrein. Een programma voor jong en oud met muziek, een lampionnenoptocht en oliebollen.
MEER INFO
Input your search keywords and press Enter.
bel ons