DOEN IN DEELEN

Fiets- en wandelparadijs

De Gemeente Ede heeft de afgelopen jaren veel oude fietspaden van zand en grind over tientallen kilometers vervangen door mooie brede en comfortabele betonnen fietspaden. Deze slingeren zich door bos en heide en gaan eigenlijk heel mooi op in het landschap. De meeste fietspaden liggen langs de populaire knooppuntenroutes. Zo heeft Ede haar prachtigste natuur ontsloten voor fietsers van jong tot oud. Nieuwsgierig naar routes, zelf een route plannen of een Smaakroute fietsen? Je vindt ze op Food en Veluwe.

Ook voor de wandelaar is er genoeg te ontdekken en genieten op de Veluwe. Kijk snel naar routes langs landgoederen en kastelen, over de heide of door het bos. Ook de beroemde klompenpaden zijn te downloaden.

Museum in Deelen

Naast het bekende Kröller-Müller Museum kent de Veluwe diverse bijzondere kleinere musea. Allen met een veelzijdige collectie en daarom zeer de moeite waard om te bezoeken. Meer informatie en openingstijden zij te vinden op de websites van de musea.

Museum Vliegbasis Deelen in Deelen – meer informatie op museumvlbdeelen.nl

Uit eten in de Gemeente Ede

alle restaurants

Steeds meer restaurants werken met lokale producten van de Veluwe. Hier vind je een overzicht van deze restaurants in de gemeente Ede.

Uit eten in de gemeente Ede

HET LEUKSTE ROND DEELEN

FOODMAP

Op onderstaande kaart vind je de leukste foodplekjes van Deelen en omgeving. Je kunt de plekjes bijvoorbeeld filteren op soort streekproduct, winkel of boerderij. En heb je wat lekkers gevonden? Dan kun je het adres opslaan en uiteindelijk een route laten uitstippelen langs al je favoriete locaties.

Input your search keywords and press Enter.
bel ons