DOEN IN WEKEROM

Fiets- en wandelparadijs

De Gemeente Ede heeft de afgelopen jaren veel oude fietspaden van zand en grind over tientallen kilometers vervangen door mooie brede en comfortabele betonnen fietspaden. Deze slingeren zich door bos en heide en gaan eigenlijk heel mooi op in het landschap. De meeste fietspaden liggen langs de populaire knooppuntenroutes. Zo heeft Ede haar prachtigste natuur ontsloten voor fietsers van jong tot oud. Nieuwsgierig naar routes, zelf een route plannen of een Smaakroute fietsen? Je vindt ze op Food en Veluwe.

Ook voor de wandelaar is er genoeg te ontdekken en genieten op de Veluwe. Kijk snel naar routes langs landgoederen en kastelen, over de heide of door het bos. Ook de beroemde klompenpaden zijn te downloaden.

Klimbos Simia


Een ware belevenis op hoogte tussen de bomen, wie wil dat niet? Klimbos Simia is voor de echte bikkel! Het klimbos ligt midden op de Veluwe tussen Otterlo en Ede. Simia, het Latijnse woord voor aap, staat gelijk aan plezier, saamhorigheid, klimmen, klauteren, speelsheid en samenwerken! Er zijn verschillende routes met leuke, verrassende en uitdagende hindernissen. Kom lekker wielen op een touwbrug, klauteren door houten tonnen of zwieren als een “echte Tarzan” van boom naar boom. Wie gezellig en actief bezig wil zijn in de natuur en ook nog eens zijn grenzen wil verleggen kom en beleef het in ons klimbos!

Adres: Apeldoornseweg 60, Wekerom
Meer informatie: www.simia.nu

Voor meer informatie over een bezoek aan Wekerom:  https://www.wekerom.com/

Uit eten in de Gemeente Ede

alle restaurants

Steeds meer restaurants werken met lokale producten van de Veluwe. Hier vind je een overzicht van deze restaurants in de gemeente Ede.

Uit eten in de gemeente Ede

HET LEUKSTE ROND WEKEROM

FOODMAP

Op onderstaande kaart vind je de leukste foodplekjes van Wekerom en omgeving. Je kunt de plekjes bijvoorbeeld filteren op soort streekproduct, winkel of boerderij. En heb je wat lekkers gevonden? Dan kun je het adres opslaan en uiteindelijk een route laten uitstippelen langs al je favoriete locaties.

Input your search keywords and press Enter.
bel ons