Now Reading:
Landwinkel ’t Doesburger Erf
Full Article 2 minutes read

Landwinkel ’t Doesburger Erf

Boerderij Landwinkel t Doesburger Erf

Tussen de pittoreske Gelderse dorpen Ede en Lunteren vind je ’t Doesburger Erf. Dé land- en streekwinkel van de regio. Landwinkel ’t Doesburger Erf is gestart door Marianne en Kees Mastenbroek en is in juni 2013 geopend. In een voormalig authentiek varkensschuurtje is de een winkel gerealiseerd. Een boerderijwinkel pur sang die smaakvol, knus en gezellig is ingericht.
In de landwinkel tref je een breed assortiment aan heerlijke en bovenal eerlijke boerderij- en streekproducten zoals kakelverse scharreleieren, huisgemaakte advocaat en diverse jams, sappen uit de streek, diverse boeren kaassoorten, zuivel, vers ijs, streekbier en nog veel meer. Een keur aan heerlijkheden uit eigen streek!

Op de boerderij waar de boerderijwinkel deel van uitmaakt houden Marianne en Kees allerlei soorten dieren, zoals scharrelkippen, varkens, schapen en natuurlijk de boerderijhonden. Boerin Marianne runt landwinkel vanuit een bepaalde gedachte: “Wat missen mensen nou? Een lekker, leuk en origineel cadeau of gewoon iets voor jezelf, met de charmes van de Veluwe!”. Wat is er nou leuker om iets te krijgen of te geven, als iets uit eigen streek?

Ook voor de boodschappen voor ons recept van deze maand, kan je bij ’t Doesburger Erf terecht.

Openingstijden
Woensdag 13:30 – 17:00
Donderdag en vrijdag 9:30 – 17:00
Zaterdag 9:30 – 16:00

In de maanden juni, juli en augustus iedere dinsdag van 9:00 – 17.00

Naar de website van Landwinkel ’t Doesburger Erf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.
bel ons