Now Reading:
Veluwefiets 4-daagse Otterlo
Full Article 2 minutes read

Veluwefiets 4-daagse Otterlo

Van maandag 2 juli tot en met vrijdag 6 juli zal voor de 6de keer de Veluwse Fiets 4-daagse Otterlo worden gehouden.

Vanuit het prachtige dorp Otterlo, de poort van de Veluwe, worden er schitterende routes uitgezet, welke u leiden langs het bos, heide- en cultuurlandschap. Dit jaar fietsen we weer een dag door het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Tijdens de fietsvierdaagse kan worden gekozen uit de volgende afstanden: 25, 40 of 60 km, de woensdag is vrij te besteden. De start is dagelijks tussen 09.00 en 11.00 uur bij De Waldhoorn in Otterlo, de 25 km vertrekt vanaf 10.00 uur.

Het inschrijfgeld voor deelname van de gehele week bedraagt € 15,- per persoon, voorinschrijven kan tot 30 juni voor € 12,50 per persoon

Er kan ook per dag worden ingeschreven voor € 5,- per persoon. De maandag € 6,- omdat we dan op de Hoge Veluwe gaan fietsen.

De routes worden aangeduid aan de hand van een duidelijke routebeschrijving. Tijdens de fietsvierdaagse is er in Otterlo voldoende te beleven, in het dorp en op diverse toeristische locaties. Het is een fietsvierdaagse voor liefhebbers van de natuur en de rustieke omgeving van Otterlo.

Meer informatie op de website van de Veluwefiets4-daagse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.
bel ons