Now Reading:
Zorgboerderij Makandra
Full Article 2 minutes read

Zorgboerderij Makandra

Zorgboerderij Makandra

In de winkel van zorgboerderij Makandra kunt u terecht voor een groot assortiment biologisch geteelde producten. Zo verkopen wij fruit en groente van het seizoen, honing, biologische eieren, Remeker kaas en biologisch vlees van Jersey koeien.

Zorgboerderij Makandra – onderdeel van ’s Heeren Loo – verkoopt ook paddenstoelen en verwerkte producten, zoals courgettes op zuur en vruchtensappen. Op verzoek gaan zij graag in op uw leuke, originele aanvraag voor een cadeau van regionale producten of natuurlijke materialen.

De meer dan 300 jaar oude boerderij is prachtig gelegen op landgoed Kernhem te Ede. Het landgoed is goed toegankelijk voor wandelingen en een bezoek aan het landhuis Kernhem met expositieruimte en het pannenkoekhuis Kernhem zijn aan te bevelen.

Naast een bezoekje aan hun huiswinkel, bent u van harte welkom in de verschillende bloemen- en kruidentuinen. Deze tuinen worden bijgehouden door cliënten en medewerkers uit de regio als een vorm van dagbesteding.

Afhankelijk van het seizoen bieden wij zij de mogelijkheid om groente, fruit of bloemen te komen plukken tijdens de zogenaamde zelfplukdagen. Daarnaast kunt u op afspraak een groepsrondleiding over hun erf volgen. U kunt de boerderij ook bezoeken tijdens de landelijke open dag voor zorgboeren en biologische boeren. Deze open dag vindt jaarlijks plaats op de derde zaterdag in juni.

Ten slotte biedt de boerderij ook mogelijkheden voor feesten, workshops en vergaderingen. Zo kunt u bij hun ruimtes huren en kunnen zij u cateraars adviseren. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Contact: bij voorkeur via email: makandra@sheerenloo.nl.
Anders tel: 088-0373163

Openingstijden
De openingstijden van onze huiswinkel zijn:
maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.45
zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.
bel ons